Individual Personality

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Výplody psychopatických nálad č. 1

Jeden z chabých literárnych pokusov bez hlavy a päty.
Cítim sa opito, zhúlene, bláznivo. Nádherný letargicko-alkoholický úsmev bez štipky niečoho tvrdého či mäkšieho. Jemne zahmlený pohľad, žiadostivý výraz tváre. Mám chuť na bozky, opojenie, dotyky, sex, neznámych ľudí, jednoducho niečo jedinečné, nové, zvláštne, nekonečne hlúpe. Ocitnúť sa na cudzom mieste obklopená vášňou a plápolajúcimi mužskými ohňostrojmi. Tlejúci oheň rozdúchavajú stále ďalšie a ďalšie dávky tajomnej erotickej drogy. Kupido sa zriekol svojich drevených šípov a vymenil lásku za omnoho primitívnejšie nástroje. Ukojenie vlastnej túžby po explózii orgazmickej energie sa strieda s hladom po filozofickej ceste za najhlbšími pocitmi temného vnútra ľudskej duše. Až existenciálna úvaha nad zmyslom života a smrti je prekliato intenzívne prepletená s pocitmi vyvrcholenia. Teraz prichádza ničím nerušená exkurzia po psychopatických sklonoch celého ľudstva, ktoré každý starostlivo ukrýva pod hrubou pokrievkou tvorenou maskami všetkých možných aj nemožných druhov okrem pravej tváre týchto bytostí. Sme anjeli či diabli? Na tom v skutočnosti nezáleží, pretože sa v nás skrývajú obaja, či už sa snažíme byť jedným alebo druhým z nich.

Asociácie, úvahy | stály odkaz

Komentáre

  1. IP
    ja tiež==Mám chuť na bozky, opojenie, dotyky, sex, neznámych ľudí, jednoducho niečo jedinečné, nové, zvláštne==nie hlúpe, ale obohacujce,bez psychopatických sklonov s anielom i diablom v tele, kde sa snažím kŕmiť toho bledšieho

    Výborný myšlinkový pochod si napísala.
    publikované: 25.08.2011 20:10:19 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014